Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cedro candito, a pezzi
- 30 g di scorza di arancia candita, a pezzi
- 50 g di gocce di cioccolato fondente, a pezzi
- 300 g di miele millefiori + q.b.
- 1 pizzico di cannella in polvere
- burro q.b.
- 150 g di mandorle con la pelle (o un misto di mandorle pelate e con la pelle a piacere) + q.b.
- 30 g di pinoli + q.b.
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di cacao amaro in polvere
-
230
g di mostarda bolognese
nebo 230 g di confettura di mele cotogne - 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 75 g di Marsala secco
- frutta candita mista a pezzetti, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1519.2 kJ / 363.1 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 218.3 mg
Alternativní recepty
Torta amaretti e mela
2 Std.
Zuppa imperiale
1h
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50 min
Ciambella romagnola
1h
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Fiadoni
1h
Panforte
1h
Pizza di Pasqua
3 Std.
Torta degli addobbi
1 Std. 25 Min
Ricciarelli
7 Std.
Zuppa inglese ciocco-caffè
50 min