Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di ciliegie, denocciolate (300 g circa peso lordo)
-
250
g di prugne, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
nebo 250 g di susine, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo) - 400 g di zucchero
- 100 g di vino rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 259 kJ / 62 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di prugne
45 Min
Confettura di mele
4 Std.
Marmellata di arance (TM5)
1ωρ. 10 λεπτ.
Confettura estiva
55min
Confettura di pesche
1h 20min
Confettura di albicocche e zenzero
40 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1ωρ. 10 λεπτ.
Confettura di fichi
1 Std.
Confettura di fragole e arance
1h 20min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1h 20min
Confettura di albicocche
1h 30min
Composta di albicocche e carote all'arancia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 45min