
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di ciliegie denocciolate (300 g circa peso lordo)
-
250
g di prugne a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
nebo 250 g di susine a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo) - 400 g di zucchero
- 100 g di vino rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 62 kcal / 259 kJ
- Protein
- 0.1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di albicocche e zenzero
40 min
Confettura di pesche
1 godz. 20 min
Confettura di albicocche alla cannella
45 min
Confettura estiva
55 min
Confettura di prugne
45 min
Confettura di fragole e arance
1 godz. 20 min
Confettura di albicocche
1 godz. 30 min
Confettura di mele cotogne
1 godz. 10 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 godz. 10 min
Marmellata di limoni
1 godz. 20 min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 godz. 20 min
Marmellata di arance (TM5)
1 godz. 10 min