Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
Burro alle erbe
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a metà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 g di basilico fresco, le foglioline lavate
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- burro q.b
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini alla zucca
4h
Treccia alla cannella
3h 10min
Mantovanine
2u. 45min
Filoncini alla cipolla
3u. 50min
Pai Bao (pane asiatico)
5 godz. 30 min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30min
Pane al latte
2h 20 min
Pagnotte turche
2h 20 min
Corona di pan di pizza
4h
Himbasha (pane etiope in padella)
3u. 40min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Gubana
3u. 45min