Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di latte
- 500 g di farina tipo 0
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- semi di papavero q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10309.4 kJ / 2464 kcal
- Protein
- 57.1 g
- Sacharidy
- 375.6 g
- Tuk
- 80.5 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane al semolino
4 Std.
Pane alla ricotta
3h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane barese
6h 15min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Filone di sola semola
2h 50 min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min