Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di latte
- 500 g di farina tipo 0
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- semi di papavero q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10309.4 kJ / 2464 kcal
- Protein
- 57.1 g
- Sacharidy
- 375.6 g
- Tuk
- 80.5 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Focaccine con rosmarino
2 Std. 30 Min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane alla ricotta
3h
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min