Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de harina integral de trigo y un poco más para espolvorear
- 2 - 3 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 20 g de aceite de oliva y 3 cucharadas más para pincelar
- 250 g de agua y 3 cucharadas más para pincelar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de sal y un poco más para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 107 kJ / 26 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Pan de molde
3 Std.
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Mantecados o Miguelitos
2h 10min
Manteca de maní y mantecol
2 Std. 20 Min
Guiso típico Uruguayo
55 Min
Budín de naranja
1h
Ñoquis de papa
1 Std. 30 Min
Budín de mandarinas
55 Min
Pan de nuez Uruguayo
1 Std. 5 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min