Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 200 g de hojas verdes de ensalada
- 2 tomates
- 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 12 lonchas de pepinillos agridulces
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1667 kJ / 398 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 57.4 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 624.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 Std. 15 Min
Colines cristal al aceite de oliva
4h
Brioche danés (Brunsviger)
2 Std.
Masa para cocas
1h
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Crackers integrales al romero
2 Std.
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Focaccia de Puglia
1h
Coca dulce de anís y almendras
50min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min