
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de orégano seco
- aceite de oliva
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 200 g de hojas verdes de ensalada
- 12 lonchas de pepinillos agridulces
- 2 tomates
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 398 kcal / 1667 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 11.3 g
- Sacharidy
- 57.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 624.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarons salados
4hod.
Bocados de gofre con caviar
30min
Coca mar y tierra
55min
Panecillos de agua
2hod.
Masa para cocas
1hod.
Pan de nueces
3hod. 45min
Panecillos con semillas de amapola
2hod. 40min
Panecillos de aceite
1hod. 25min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3hod. 20min
Pan picnic de tres sabores
1hod. 30min
Focaccia de Puglia
1hod.
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min