Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)

Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)

3.8 21 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
12 raciones

Suroviny

  • 1 cucharadita de aceite de girasol
  • 3 mandarinas (solo la piel, en tiras)
  • 250 g de avellanas
  • 150 g de aceite de girasol
  • 180 - 240 g de azúcar glas
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
  • 180 g de agua mineral con gas
  • 100 g de cacao puro en polvo
  • 1 - 2 cucharaditas de azúcar glas para espolvorear

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 4.1 mg
Protein 4.5 g
Kalorie 1400 kJ / 334 kcal
Tuk 26.8 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 26.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...