Kompatibilní verze
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 mandarinas (solo la piel, en tiras)
- 250 g de avellanas
- 100 g de cacao puro en polvo
- 180 - 240 g de azúcar glas (y algo más para espolvorear)
- 150 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 180 g de agua mineral con gas
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1400 kJ / 334 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 4.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de chocolate y calabacín
1h
Brownie con nueces
1 Std. 30 Min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2h 15min
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
1 Std. 10 Min
Layer carrot cake
2hod. 55min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 Std. 10 Min
Tiramisú (sin gluten y sin lácteos)
8h 50min
Tarta de chocolate y mantequilla salada
1 Std. 25 Min
Tarta de calabaza sin gluten
2h 30min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 Std. 20 Min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2h 10min