Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g bacon afumat, tăiat cubulețe (0.5 cm)
- 110 g ceapă roșie, tăiată sferturi
- 30 g țelină tulpină, tăiată bucăți (5 cm)
- 30 g morcov, tăiat bucăți (5 cm)
- 30 g piure de roșii
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 2 - 3 fire rozmarin, proaspăt
- ½ linguriță oregano uscat
- 290 g fasole cannellini, din conservă scursă
- 900 g apă
-
1
linguriță cu vârf concentrat pastă de legume
nebo 1 cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l) - 140 g paste striate de tip ditalini (vezi recomandări)
- sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- 60 g parmezan, ras, pentru finisare (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paste cu mazăre
35min
Paste cu praz și ajvar
30 Min
Ciorbă de legume (Minestrone)
45 Min
Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)
1 Std. 15 Min
Tocană de linte cu chorizo
Žádné hodnocení
Somon în sos cremos de ciuperci, cu cartofi
35min
Supă de legume
50 Min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5óra 15p
Spaghettini cu ardei
50 Min
Supă cu tăiței
35min
Supă de mazăre cu chorizo
45 Min
Supă de pui pentru zile de iarnă
1 Std.