Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g unt nesărat, tăiat cuburi
- 600 g brânză feta
- 700 g lapte integral
- 100 g griș fin
- ½ linguriță sare de mare
- 6 ouă
- 1 - 2 prize piper negru măcinat, după gust
- 16 foi de plăcintă (aprox. 375 g - vezi recomandări)
- apă rece, pentru stropit
- 1 linguriță semințe de susan, pentru presărare (opțional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2407.8 kJ / 573.3 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 40.1 g
- Nasycený tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1212.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ruladă de carne umplută cu spanac și brânză
1h 15 min
Mușchi de vită umplut, cu glazură cu rodie
Keine Bewertungen
Tort de Crăciun (cu preparare rapidă)
Keine Bewertungen
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Plăcintă cu vanilie și caramel
3 Std.
Tocană de vițel și legume gătită lent, în stil asturian
2u. 45min
Panzanella de iarnă
40 min
Supplì (crochete romane cu orez)
50 min
Sufleu Blintz cu brânză
1h 10 min
Tartă Bourguignonne
1h 30min
Clafoutis cu cireșe și migdale
3 Std.
Tort Caprese
55 min