Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressingul de brânză albastră
- 100 g maioneză (vezi recomandarea)
- 120 g smântână fermentată, de orice tip
- 50 g lapte
- 60 - 100 g brânză albastră, tăiată bucăți (3 cm)
- 2 prize piper negru măcinat
Sosul iute
- 180 g unt, tăiat bucăți
- 90 g miere
- 375 g sos iute (vezi recomandarea)
Aripioarele de pui (tip Buffalo)
- 2000 g aripioare de pui, părțile din mijloc, cu piele
- 2 linguri praf de copt
- 1 lingură boia de ardei
- 1 - 2 lingurițe sare, după gust
- țelină tulpină, tăiată bastonașe, pentru servit
- Nutriční hodnoty
- na 4 porții
- Kalorie
- 33414 kJ / 7955.8 kcal
- Protein
- 354.6 g
- Sacharidy
- 163.9 g
- Tuk
- 659.9 g
- Nasycený tuk
- 264.9 g
- Vláknina
- 21.8 g
- Sodík
- 14825.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 Std. 20 Min
Pui Alfredo cu paste, gătit lent
3h 35min
Tartă Tatin
1 Std.
Coaste de vită în stil tunisian
Žádné hodnocení
Cocktail cu căpșune
10 Min
Rulouri de pui în stil florentin
50 Min
Sos cu usturoi și pătrunjel
10 Min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1 Std.
Pui cu sos cremos de boia
40 Min
Pui prăjit în stil coreean
3 godz. 10 min
Coaste de porc cu bourbon
5h 50min
Sos în stil Big Mac
4 Std.