Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os, (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 119 mg
Alternativní recepty
Piept de pui sous-vide
Žádné hodnocení
Tocană de vită gătită lent cu bere neagră și Piure irlandez
5h 5min
Supă de pui cu găluști de pâine
1 Std. 5 Min
Gulaș de vită cu găluște
1h 45min
Piept de rață sous-vide
Žádné hodnocení
Medalioane de vițel sous-vide
Žádné hodnocení
Miel mediteraneean gătit lent
6ωρ. 45 λεπτ.
Fougasse
2 Std.
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15min
Curcan cu legume la borcan, cu orez
1h 10min
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4h