![Pulpe de pui sous-vide Pulpe de pui sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f2c0fc7d-e334-400a-ab82-fb61d3aefff0/Derivates/682cbd4e-8c32-4fb4-aeaf-ddd010ed77bc.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os, (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 119 mg
Alternativní recepty
Tocăniță în stil grecesc
45 min
File de șalău cu mămăligă din porumb proaspăt
1h 5min
Sos Bordelaise
55 min
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2 Std. 10 Min
Piept de vită sous-vide
Žádné hodnocení
Piept de pui sous-vide
Žádné hodnocení
Cotlet de porc sous-vide
2h
Cheesecake cu fistic și mango
2h 30min
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1 godz.
Maioneză fără ou
10 min
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4 Std.
Tocăniță de iepure
1 godz.