
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 550 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 200 g de harina integral de espelta
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 691 kcal / 2892 kJ
- Protein
- 24.6 g
- Tuk
- 5.2 g
- Sacharidy
- 138.1 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 817.8 mg
Alternativní recepty
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8hod. 10min
Masa madre de trigo
96hod.
Pan rápido sin horno para bocadillos
1hod.
Pan de aceitunas con masa madre
17hod. 45min
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
16hod.
Panecillos con semillas de amapola
2hod. 40min
Pan integral con harina multicereales
3hod. 50min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2hod. 45min
Hogaza rústica con centeno
16hod.
Pan de espelta
2hod. 20min
Pan de molde sin corteza
2hod. 20min
Pan integral de espelta y centeno
2hod. 15min