![Barras de trigo y espelta con masa madre Barras de trigo y espelta con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02fa00a0-3386-4560-b87c-b22a046cbb03/Derivates/811354e1-8b4a-460b-b023-ac06d7664140.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 550 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 200 g de harina integral de espelta
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2892 kJ / 691 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 138.1 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 817.8 mg
Alternativní recepty
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2 Std. 50 Min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
16 Std.
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 godz. 10 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min