Zařízení & příslušenství
Moroccan bundt
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
16 portions
Suroviny
-
unsalted butter for greasing
-
sesame seeds plus an extra 4 tbsp for coating80 g
-
blanched almonds100 g
-
dried figs120 g
-
dried apricots130 g
-
pitted dates200 g
-
white sugar100 g
-
natural yoghurt150 g
-
eggs5
-
plain flour300 g
-
ground cardamom1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder3 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
176.3 mg
Protein
9.2 g
Kalorie
1806.7 kJ /
430.2 kcal
Tuk
26.3 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
11.4 g
Sacharidy
38.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nice bundt
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1hod.
Panforte
1hod. 30min.
Olive and fennel grissini
25hod. 30min.
Lemon cake
2hod.
Yoghurt cake
1hod. 40min.
Fatayer (spinach turnovers)
1hod. 35min.
Fatayer with cheese and mint
1hod. 5min.
White bean dip with chimichurri
15min.
Almond thins
25min.
Herbed lavosh
55min.
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3hod. 40min.
Ricotta gnocchi
2hod.