Zařízení & příslušenství
蒜蓉菠菜
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
蒜头4 瓣
-
油10 克
-
新鲜菠菜 洗净沥干,切段300 克
-
蚝油5 克
-
盐1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
262 mg
Protein
4.4 g
Kalorie
430.5 kJ /
103 kcal
Tuk
5.5 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
10.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:冬天的温暖
10 recepty/-ů
Čína
Čína