Zařízení & příslušenství
莼菜玉米鲈鱼羹
Příprava 25min.
Celkový 40min.
3 人份
Suroviny
-
鲈鱼 约650克,去骨片0.3厘米薄片,约200克鱼肉1 条
-
蛋清½ 颗
-
白胡椒粉2 小撮
-
玉米淀粉3 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水3 汤匙
-
鸡高汤900 克
-
莼菜 焯水沥干200 克
-
玉米粒70 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2039.6 mg
Protein
18.9 g
Kalorie
925.3 kJ /
221.3 kcal
Tuk
9.8 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
14.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中秋佳宴
10 recepty/-ů
Čína
Čína