Confettura di albicocche e zenzero

Confettura di albicocche e zenzero

4.8 63 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
1 Ricetta completa

Suroviny

  • 800 g di albicocche la polpa
  • 5 g di zenzero
  • 500 g di zucchero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa

Sodík 9 mg
Protein 22.3 g
Kalorie 9719.4 kJ / 2323 kcal
Tuk 3.2 g
Vláknina 16.1 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 589.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...