Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello liquido
- 1090 g di acqua
- 300 g di zucchero
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Crème caramel
- 120 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 4 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2055.7 kJ / 491.3 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 108.1 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 75.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Crema catalana
40 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 Std. 30 Min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Caramello liquido
35 Min
Mini bonet
2 Std.
Zuppa inglese
6h
Crème caramel al Varoma
3 Std.
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Zabaione (TM6)
15 Min