Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello liquido
- 1090 g di acqua
- 300 g di zucchero
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Crème caramel
- 120 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 4 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2055.7 kJ / 491.3 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 108.1 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 75.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Crème caramel al Varoma
3h
Panna cotta con coulis di albicocche
6 godz. 15 min
Tiramisù allo zabaione
7 godz.
Budino al caramello
3h 20min
Crema catalana
40min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Meringhe
2 Std.
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Caramello liquido
35 Min