Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Creme
- 350 g di zucchero (vedere consigli)
- 80 g di farina tipo 00
- 1000 g di latte intero
-
70
g di limoncello (volitelně)
nebo 50 g di panna (35% di grassi) (volitelně) - 180 g di tuorli (circa 10)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1000 g di acqua
Savoiardi
- 180 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 6 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 100 g di farina tipo 00 setacciata
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 250 g di Alchermes rosso
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2436.5 kJ / 630.8 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 94.2 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 119.5 mg
Alternativní recepty
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crema catalana
40min
Torcolo di San Costanzo
5h 30 min.
Ciaramicola
1h
Panforte
1h
Crème brûlée portoghese
30min
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min
Zuppa inglese ciocco-caffè
50min
Ravioli ricotta e spinaci
10h