Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Creme
- 350 g di zucchero (vedere consigli)
- 80 g di farina tipo 00
- 1000 g di latte intero
-
70
g di limoncello (volitelně)
nebo 50 g di panna (35% di grassi) (volitelně) - 180 g di tuorli (circa 10)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1000 g di acqua
Savoiardi
- 180 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 6 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 100 g di farina tipo 00 setacciata
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 250 g di Alchermes rosso
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2436.5 kJ / 630.8 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 94.2 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 119.5 mg
Alternativní recepty
Ricciarelli
7h
Castagnole (Cecamarini)
1h 5 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Tortelli verdi
3u. 30min
Panforte
1h
Zuppa inglese ciocco-caffè
50 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Zuppa inglese in verrina
2u. 25min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h
Passatelli
45 min
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Torta della nonna
1h 30min