Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Creme
- 350 g di zucchero (vedere consigli)
- 80 g di farina tipo 00
- 1000 g di latte intero
- 180 g di tuorli (circa 10)
-
70
g di limoncello
nebo 50 g di panna (35% di grassi) - 30 g di cacao amaro in polvere
- 1000 g di acqua
Savoiardi
- 180 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 6 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 100 g di farina tipo 00 setacciata
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 250 g di Alchermes rosso
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2436.5 kJ / 630.8 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 94.2 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 119.5 mg
Alternativní recepty
Crème caramel (TM6)
4 godz.
Zuppa imperiale
1h
Tiramisù allo zabaione
7h
Panforte
1h
Crostini con crema di milza
1h
Semifreddo allo zabaione
12 Std. 15 Min
Crema catalana
40 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.
Zuppa inglese ciocco-caffè
50 Min
Crostata ai cachi
1h
Zuppa inglese in verrina
2h 25 min
Crostata crema e amarene
1 Std. 30 Min