Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 fogli di gelatina
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 200 g di pesche a fette o dadini (1 cm)
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
-
2
cucchiai di pistacchi tritati
nebo 2 cucchiai di noci pecan tritate - 2 rametti di menta piperita fresca, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1320 kJ / 315.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 23.6 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 38.7 mg
Alternativní recepty
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Fagottini ripieni di frutta e timo
40 Min
Mini mousse alle pesche
5 Std.
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15 min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3h 30min
Cipolle sottaceto (TM6)
45 Min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Crème caramel al Varoma
3h
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min