Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 6 c. à soupe d'eau tiède
- 350 g de farine
- 120 g de sucre
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- 120 g de beurre mou, coupé en dés, et un peu pour le moule et la finition
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 150 g de raisins secs
- 20 g de fruits secs variés (pistaches, amandes, noisettes…)
- beurre fondu, pour la finition
- 5 - 8 g de fruits confits variés, en petits morceaux (pistaches, amandes, noisettes…)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2420 kJ / 579 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Kouglof
3h 20min
Brioche des rois
6 Std. 35 Min
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min
Pain d'épices au miel de châtaignier
2 godz. 20 min
Cake aux fruits confits
4 Std.
Stollen
3h 45 min
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Oreillettes
3 godz. 40 min
Kouglof alsacien
4h 20min
Galette briochée aux pralines roses
7 Std. 25 Min