Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gâteau
- 80 g de beurre fondu, et un peu pour le moule
- 75 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 5 clémentines (3 zestées et 2 non zestées)
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 180 g de sucre en poudre
- 125 g d'amandes en poudre
- 1 sachet de levure chimique
- 4 c. à soupe de liqueur mandarine, type Mandarine Napoléon
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1848.3 kJ / 437.3 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Verrines à l'orange
1h 15min
Milla de potiron
1ωρ. 10 λεπτ.
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3j
Clafoutis aux nectarines et caramel
35min
Le drômois
12h 45min
Tarte sucrée au potiron
1 Std.
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Gâteau de semoule à l'orange
6h 45 min
Crème vanille aux fruits exotiques
2 godz. 15 min
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.