Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g de agua
- 700 g de pulpo crudo, (ver tip)
- 30 g de echalote, (aprox. 1 pieza), en mitades
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de calabacita, en mitades
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 881 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30 min
Salmón a la naranja
50 min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 min
Pescado con ajo y chile de árbol
40 Min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30 min
Plátanos y camotes al Varoma
1 godz. 15 min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 Min
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15 min
Helado de mousse de chocolate
3 Std.
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 min
Smoothie rosa
10 min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 min