Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g de agua
- 700 g de pulpo crudo, (ver tip)
- 30 g de echalot, (aprox. 1 pieza), en mitades
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de calabacita, en mitades
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 881 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz Blanco
35 Min
Huevos duros
35 Min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1h 30min
Salsa holandesa
15min
Salmón a la naranja
50min
Pasta fresca de chile poblano
40min
Huevos cocidos
20 min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40min
Huevos pochados
25 min
Pulpo con soya y mantequilla
1h 40min
Pay de limón express
15min