![Filete de res con salsa de higos y chile pasilla Filete de res con salsa de higos y chile pasilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74F5BE02-9DC8-40BA-B11A-F80B81E4E95B/Derivates/6B65D959-5E4D-4F76-B057-CA832F677786.jpg)
Kompatibilní verze
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de filetes de res, salpimentado
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 60 g de chile pasilla, sin venas, tallo ni semillas
- 250 g de jitomate
- 300 g de higos
- 750 g de vino tinto
- 250 g de agua
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1496 kJ / 356 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de camarón
40min
Adobo con carne
50min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1hod. 10min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Pollo en salsa de huitlacoche
45 Min
Robalo al mojo de ajo
1 godz. 20 min
Pollo encacahuatado
45 Min
Pescado a la diabla
30min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1hod. 45min
Entomatado de cerdo
1hod.
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Crema de chile poblano
25 Min