Kompatibilní verze
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de filetes de res, salpimentado
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 60 g de chile pasilla, sin venas, tallo ni semillas
- 250 g de jitomate
- 300 g de higos
- 750 g de vino tinto
- 250 g de agua
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1496 kJ / 356 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Sopa de lima yucateca
40min
Bacalao a la Vizcaina
1 godz. 15 min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Sopa de elote
35min
Filete de res con salsa de jamaica
50min
Pescado a la veracruzana
30 min
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana Al vacío
2h 40min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1 godz. 20 min
Entomatado de res con verdolagas
1 godz.
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 godz.