Filete de res con salsa de higos y chile pasilla

Filete de res con salsa de higos y chile pasilla

4.2 5 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 10min
8 porciones

Suroviny

  • de filetes de res salpimentado
    1200 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de cebolla
    150 g
  • dientes de ajo
    2
  • de chile pasilla sin venas, tallo ni semillas
    60 g
  • de jitomate
    250 g
  • de higos
    300 g
  • de vino tinto
    750 g
  • de agua
    250 g
  • de tomillo seco
    1 cdita
  • de sal
    2 cdita
  • de pimienta negra molida
    1 cdita

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 356 kcal / 1496 kJ
Protein 39 g
Tuk 8 g
Sacharidy 18 g
Vláknina 3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...