Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de jitomate, en trozos
- 1 chile chipotle adobado
- 300 g de cebolla, en trozos
- 150 g de pimiento rojo, desvenado, en trozos
- 150 g de chile poblano, desvenado, en trozos
- 300 g de calabacita, sin pelar, en trozos
- 40 g de aceite
- 2 cdas de concentrado de caldo de verduras en polvo, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 376.1 kJ / 89.9 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 116.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Salsa de jitomate
40 min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Fetuccine con hongos
1h
Pescado a la veracruzana
30 min
Arroz en caldo de jitomate
30 min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45 min
Ratatouille
40 min
Guarnición de papas
30 min