![Baguette de espelta TM6 Baguette de espelta TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C57D2AC-9AFF-4A14-8011-5D18B580F047/Derivates/598a96b4-05d8-4475-9b43-f35f1240af3f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de agua y la necesaria para hornear
- 120 g de masa madre (ver tip)
- 1 cdita de azúcar
- de aceite de oliva, para engrasar
- 300 g de harina de fuerza y un poco más para trabajar
- 200 g de harina de espelta
- 1 ½ cdita de sal
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 7495 kJ / 1790 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 359 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 18.6 g
- Sodík
- 2345 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Explosión de vainilla TM6
1h 30min
Pan de cebolla TM6
9 Std. 15 Min
Helado de chocolate
12h
Concentrado de caldo de pollo
45min
Buñuelos de viento
1h
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Salsa catsup TM6
1 Std. 15 Min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Churros de la esquina
40p
Roles de canela con nuez caramelizada
3 godz. 30 min
Masa madre de trigo
96 godz.
Pan brioche
14h