Baguette de espelta TM6

Baguette de espelta TM6

4.8 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 35min.
1 receta completa

Suroviny

  • 600 g de agua y la necesaria para hornear
  • 120 g de masa madre (ver tip)
  • 1 cdita de azúcar
  • de aceite de oliva para engrasar
  • 300 g de harina de fuerza y un poco más para trabajar
  • 200 g de harina de espelta
  • 1 ½ cdita de sal
  • 20 g de jugo de limón recién exprimido

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 receta completa

Sodík 2345 mg
Protein 59 g
Kalorie 7495 kJ / 1790 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 18.6 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 359 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...