Baguette de espelta TM6
TM6

Baguette de espelta TM6

4.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 600 g de agua y la necesaria para hornear
  • 120 g de masa madre (ver tip)
  • 1 cdita de azúcar
  • de aceite de oliva, para engrasar
  • 300 g de harina de fuerza y un poco más para trabajar
  • 200 g de harina de espelta
  • 1 ½ cdita de sal
  • 20 g de jugo de limón recién exprimido

Nutriční hodnoty
na 1 receta completa
Kalorie
7495 kJ / 1790 kcal
Protein
59 g
Sacharidy
359 g
Tuk
5 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
18.6 g
Sodík
2345 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty