Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de agua y la necesaria para hornear
- 120 g de masa madre (ver tip)
- 1 cdita de azúcar
- de aceite de oliva, para engrasar
- 300 g de harina de fuerza y un poco más para trabajar
- 200 g de harina de espelta
- 1 ½ cdita de sal
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 7495 kJ / 1790 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 359 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 18.6 g
- Sodík
- 2345 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2hod. 50min
Masa Danesa
15 godz.
Masa madre de trigo
96h
Baguettinas
4h 5min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan de leche (método Tangzhong)
2 godz. 35 min
Pan naan con hummus (Hestan Cue™)
1h 40min
Baguette
3h 45 min
Limonada
10min
Pasta fresca de jitomate
Žádné hodnocení
Focaccia con romero y jitomates cherry
1h 30min