Zařízení & příslušenství
Borsjtj
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 portioner
Suroviny
-
färsk persilja leaves only3 - 5 kvistar
-
tomater cut in pieces200 g
-
lök cut in pieces100 g
-
morötter cut in pieces100 g
-
råa rödbetor cut in pieces (2 cm)200 g
-
olja40 g
-
potatis cut in pieces (2 cm)150 g
-
röd paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
vitkål cut in strips200 g
-
vatten1000 g
-
salt2 tsk
-
malen svartpeppar½ tsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Grundkokboken
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ärt- och myntasoppa
20min.
Rökig mexikansk bönsoppa
35min.
Rostad pumpasoppa med apelsin
Žádné hodnocení
Gazpacho på gulbeta
Žádné hodnocení
Sesamlax och ärtsoppa
1hod.
Koreansk ramen med tofu
50min.
Ärtsoppa med crème fraiche och krispig skinka
Žádné hodnocení
Spenat- & potatissoppa med smakrik äggkräm
45min.
Gurksoppa med räkor på spett
Žádné hodnocení
Curry- och sötpotatissoppa
Žádné hodnocení
Tom Yum med räkor
25min.
Broccoli- och stiltonsoppa
Žádné hodnocení