![Borsjtj Borsjtj](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/892132B7-7B5A-413E-948E-BC501F4F2EE1/Derivates/9C81A99E-8D12-4017-A224-D0A001584920.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 5 kvistar färsk persilja, leaves only
- 200 g tomater, cut in pieces
- 100 g lök, cut in pieces
- 100 g morötter, cut in pieces
- 200 g råa rödbetor, cut in pieces (2 cm)
- 40 g olja
- 150 g potatis, cut in pieces (2 cm)
- 100 g röd paprika, cut in pieces (2 cm)
- 200 g vitkål, cut in strips
- 1000 g vatten
- 2 tsk salt
- ½ tsk malen svartpeppar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g