![Tagliatelle med fräst karljohanssvamp Tagliatelle med fräst karljohanssvamp](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88C8E4B3-C771-4D39-943B-015C1F05CF7B/Derivates/9C9A7582-9712-436C-BF68-2C8A4C8500ED.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g färsk persilja, leaves only
- 1 vitlöksklyfta
- 50 g extra virgin olivolja
-
100
g färsk karljohanssvamp, cut in slices
nebo 30 g torkad karljohanssvamp, som blötlagts i ljummet vatten i 20 minuter och sedan silats av - 100 g färska champinjoner, cut in slices
- 1 ¼ tsk salt, plus extra for seasoning
- 1200 g vatten
- 300 g tagliatelle (lång torkad äggpasta)
- 1 - 2 nypor nymalen svartpeppar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 6 g