Zařízení & příslušenství
Tagliatelle med fräst karljohanssvamp
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 portioner
Suroviny
-
färsk persilja leaves only20 g
-
vitlöksklyfta1
-
extra virgin olivolja50 g
-
30 g torkad karljohanssvamp, som blötlagts i ljummet vatten i 20 minuter och sedan silats avfärsk karljohanssvamp cut in slices100 g
-
färska champinjoner cut in slices100 g
-
salt plus extra for seasoning1 ¼ tsk
-
vatten1200 g
-
tagliatelle (lång torkad äggpasta)300 g
-
nymalen svartpeppar1 - 2 nypor
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Grundkokboken
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Satay pad thai med kyckling
Žádné hodnocení
Krämig svamprisotto med räkor
1hod.
Grönsaksragu med pasta
45min.
Höstpasta
Žádné hodnocení
Ris med skinka & pak choi
Žádné hodnocení
Cannelloni med pumpa och ricotta
Žádné hodnocení
Pumparisotto med bacon
50min.
Tagliatelle med pumpa
Žádné hodnocení
Pastasallad
Žádné hodnocení
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Žádné hodnocení
Miso udon carbonara
Žádné hodnocení
Sichuan spaghetti
Žádné hodnocení