Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 73.7 g
- Nasycený tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1167.4 mg
Alternativní recepty
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef "Burgundy"
40min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sweet and sour pork ribs
35min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Chicken chasseur
1hod. 50min