Kompatibilní verze
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Slow cooked beef
- 60 g soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp raw sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 4 star anise
- 800 g beef rump cap (see Tips)
Wasabi mash
- 800 g red potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g full cream milk
- 30 g butter
- 2 tsp wasabi paste, to taste
- 1 pinch sea salt, to taste
Steamed greens
- 500 g water
- 1 bunch bok choy (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2689 kJ / 640 kcal
- Protein
- 71.137 g
- Sacharidy
- 31.133 g
- Tuk
- 24.448 g
- Vláknina
- 5.315 g
Alternativní recepty
Scallops and prawns with XO butter
50min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 45 Min
Classic zabaglione
15 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min