Kompatibilní verze
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Slow cooked beef
- 60 g soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp raw sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 4 star anise
- 800 g beef rump cap (see Tips)
Wasabi mash
- 800 g red potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g full cream milk
- 30 g butter
- 2 tsp wasabi paste, to taste
- 1 pinch sea salt, to taste
Steamed greens
- 500 g water
- 1 bunch bok choy (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2689 kJ / 640 kcal
- Protein
- 71.137 g
- Sacharidy
- 31.133 g
- Tuk
- 24.448 g
- Vláknina
- 5.315 g
Alternativní recepty
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15 min
Sunday lamb roast
1h 55 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Matcha and mango frozen yoghurt
18hod. 25min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Beef tapenade crostini
1h 40min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min