Kompatibilní verze
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Slow cooked beef
- 60 g soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp raw sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 4 star anise
- 800 g beef rump cap (see Tips)
Wasabi mash
- 800 g red potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g full cream milk
- 30 g butter
- 2 tsp wasabi paste, to taste
- 1 pinch sea salt, to taste
Steamed greens
- 500 g water
- 1 bunch bok choy (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2689 kJ / 640 kcal
- Protein
- 71.137 g
- Sacharidy
- 31.133 g
- Tuk
- 24.448 g
- Vláknina
- 5.315 g
Alternativní recepty
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Beetroot ciabatta
15u.
Curry pork sosaties
24 godz. 30 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Lamb spezzatino
1h 45min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min