Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 300 g de myrtilles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 953.1 kJ / 228.3 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 12.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta
5h 50min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1 Std.
Tarte au citron destructurée
20 min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Pannacotta aux fruits rouges
3 Std. 25 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min