
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 300 g de myrtilles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 228.3 kcal / 953.1 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 12.8 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Sodík
- 12.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au citron destructurée
20min
Fontainebleau et coulis de fraises
5hod. 10min
Pannacotta
5hod. 50min
Pannacotta au coulis de mangue
4hod. 15min
Pannacotta à l’orange
4hod. 25min
Pannacotta au lemon curd
1hod. 45min
Financiers minute miel et framboises
35min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3hod. 20min
Pannacotta aux fruits rouges
3hod. 25min
Crème catalane
4hod. 25min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3hod. 30min