Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 300 g de myrtilles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 953.1 kJ / 228.3 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 12.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Charlotte aux fraises
3h 35 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Financiers aux amandes et aux framboises
35min
Mousse de fraise
4h 15min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3j 20 menit
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta aux fruits rouges
3 Std. 25 Min
Banoffee pie
3 Std. 30 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min
Tiramisu aux fraises
4h 30min