Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 400 g de crème liquide entière
- 320 g de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
- 35 g de sirop d'agave
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 820 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Pannacotta
5h 50min
Tarte au citron destructurée
20min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Pannacotta au coulis de mangue
4ωρ. 15 λεπτ.
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 godz. 20 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Tiramisu aux framboises
3 godz. 20 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min