Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 400 g de crème liquide entière
- 320 g de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
- 35 g de sirop d'agave
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 820 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Pannacotta
5h 50min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Feuilleté chantilly et fraise
1h 30min
Pannacotta à la cerise
3u. 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3u. 30min
Tiramisu aux framboises
3h 20 min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Tarte aux framboises
1h 20 min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3u. 30min