
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 400 g de crème liquide entière
- 320 g de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
- 35 g de sirop d'agave
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 199 kcal / 820 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 18 g
Alternativní recepty
Cheesecake aux fruits d'été
3hod. 35min
Pannacotta
5hod. 50min
Pannacotta au coulis de mangue
4hod. 15min
Pannacotta aux myrtilles
4hod. 30min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2hod. 30min
Cheesecake et coulis de fraises
1hod. 5min
Financiers pistache et framboise
35min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3hod. 30min
Tiramisu aux framboises
3hod. 20min
Crème brûlée à la vanille
3hod. 45min
Crumble pommes-framboises
50min