Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 150 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (6 ou 7 fruits)
- 50 g d'eau
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone, bien froid
- 75 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Petites mousses Passion
4h 25 min
Minipannacottas à la pistache
6h 20min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10min
Crème brûlée à la Passion
3 Std. 45 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3 Std. 40 Min
Mousses de framboises
1 Std. 15 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min