
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pommes de terre coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt - 35 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 350 g de farine à pain type Manitoba
- 150 g de farine de blé dur
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail (volitelně)
- 20 tomates cerise coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à café de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 579 kcal / 2422 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 104 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2hod. 30min
Focaccia au romarin
2hod. 20min
Focaccia croquante
3hod.
Focaccia au thym
3hod.
Focaccia apulienne
2hod. 40min
Focaccia aux olives
2hod.
Focaccia au thym et huile d'olive
1hod. 55min
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2hod. 50min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min