Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pommes de terre, coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt - 35 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 350 g de farine à pain, type Manitoba
- 150 g de farine de blé dur
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à café de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
Focaccia apulienne
2h 40min
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia croustillante
1h 55 min
Focaccia au romarin
2hod. 20min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2h 10 min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min