Kompatibilní verze
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 100 - 300 g de champiñones enteros
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35min
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15min