
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de apio en trozos (3 cm)
- 50 g de zanahoria en trozos (3 cm)
- 60 g de cebolla en trozos
- 500 g de carne de ternera limpia, en cubos (3 cm)
- 60 g de vino blanco seco
- 300 g de papa en trozos (2 cm)
- 200 g de jitomate triturado
- 180 g de agua
- ½ cdita de sal fina o al gusto
- 2 pizcas de pimienta molida
- 1 manzana (cualquier tipo) descorazonada, en rodajas (0,5 cm)
- 2 ramitas de romero solo las hojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 294 kcal / 1234 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 418 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado en caldo de arroz con verduras
35min
Estofado de pollo con camote
30min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Boeuf burguignon
1hod. 10min
Pollo a la Cubana
40min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2hod. 15min
Estofado de pollo con chorizo y papas
45min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5hod. 5min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Estofado de res
1hod. 40min
Muslos de pollo a la cerveza.
1hod. 30min