Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de apio, en trozos (3 cm)
- 50 g de zanahoria, en trozos (3 cm)
- 60 g de cebolla, en trozos
- 500 g de carne de ternera limpia, en cubos (3 cm)
- 60 g de vino blanco seco
- 300 g de papa, en trozos (2 cm)
- 200 g de jitomate triturado
- 180 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta molida
- 1 manzana (cualquier tipo), descorazonada, en rodajas (0,5 cm)
- 2 ramitas de romero, solo las hojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1234 kJ / 294 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 418 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
30 min
Estofado de res TM6
4h
Muslos de pollo a la sal con papas picantes
1 Std. 20 Min
Salsa boloñesa
35min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 Min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2h 20 min
Bacalao con risotto de betabel y lemon grass al vacío TM6
2h 10 min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3 Std. 20 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40 Min