Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g de lait
- 30 g de beurre, mou
- 2 c. à café de sucre
- ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
-
250
g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
nebo 250 g de farine blanche - ¾ de c. à café de sel
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de crème entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1019 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain de mie
3 Std.
Gâteau des rois
2h 15min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Petits pains burger (buns)
1h 45min
Pain paysan
3 Std.
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min