Zařízení & příslušenství
咸蛋黄小龙虾
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
2 人份
Suroviny
-
小龙虾 加工完约450-500克左右700 克
-
料酒10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
生抽15 克
-
咸蛋黄8 颗
-
水 蒸煮用450 克
-
油90 克
-
蒜头3 瓣
-
姜 去皮10 克
-
盐1 克
-
糖3 克
-
葱 切末2 根
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
731.4 mg
Protein
39 g
Kalorie
3404.5 kJ /
814.5 kcal
Tuk
66 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
8.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味随芯享
10 recepty/-ů
Čína
Čína
超人气美食
10 recepty/-ů
Čína
Čína