Zařízení & příslušenství
全麦吐司
Příprava 15min.
Celkový 15hod. 40min.
6 人份
Suroviny
-
全麦面粉 建议选择高筋度的300 克
-
水300 克
-
红糖40 克
-
干酵母粉 (约2平茶匙)6 克
-
高筋面粉300 克
-
奶粉30 克
-
蛋液 (约2颗鸡蛋的)100 克
-
冷水 依面粉的吸水性进行调整30 - 50 克
-
盐 (约1满茶匙)6 克
-
黄油 室温软化,切小块40 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
437.2 mg
Protein
15 g
Kalorie
2039.8 kJ /
487.5 kcal
Tuk
9.8 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
83.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
从零开始做面包
10 recepty/-ů
Čína
Čína