Zařízení & příslušenství
蔓越莓芝士软欧包
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 50min.
2 条
Suroviny
面团
-
干酵母粉 (约1平茶匙)3 克
-
细砂糖10 克
-
蜂蜜20 克
-
高筋面粉270 克
-
奶粉30 克
-
牛奶 冷藏的150 克
-
鸡蛋(约53-63克) 冷藏的1 颗
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
黄油 切小块,再额外准备些涂抹用20 克
夹馅
-
蔓越莓干60 克
-
奶油乳酪130 克
-
细砂糖15 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 条
Sodík
1348.5 mg
Protein
31.1 g
Kalorie
4695.5 kJ /
1122.3 kcal
Tuk
42.6 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
23 g
Sacharidy
156.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
从零开始做面包
10 recepty/-ů
Čína
Čína