Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g agua
- 300 - 450 g de duraznos, sin semilla, en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramo
- Kalorie
- 188 kJ / 45 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Puré de betabel
1 godz.
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Refrescante de lima y toronja
10min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min