Harina sin gluten para pastelería

Harina sin gluten para pastelería

4.4 8 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 10min
350 gramos

Suroviny

  • de coco rallado sin azúcar
    100 g
  • de almendras fileteadas
    100 g
  • de avena instantánea
    100 g
  • de amaranto
    50 g
  • de fécula de maíz
    1 cda
    1 cda de semillas de chía

Nutriční hodnoty na 350 gramos

Kalorie 1821.4 kcal / 7620.6 kJ
Protein 49.2 g
Tuk 125.1 g
Sacharidy 151.6 g
Vláknina 42 g
Nasycený tuk 62.9 g
Sodík 43.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...