Harina sin gluten para pastelería

Harina sin gluten para pastelería

4.0 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
350 gramos

Suroviny

  • 100 g de coco rallado sin azúcar
  • 100 g de almendras fileteadas
  • 100 g de avena instantánea
  • 50 g de amaranto
  • 1 cda de fécula de maíz
    1 cda de semillas de chía

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 350 gramos

Sodík 43.4 mg
Protein 49.2 g
Kalorie 7620.6 kJ / 1821.4 kcal
Tuk 125.1 g
Vláknina 42 g
Nasycený tuk 62.9 g
Sacharidy 151.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...