Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 2 - 3 filetes de pescado (p. ej. salmón, c/u 150 g, 2-2.5 cm grosor)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 90 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Verduras al vapor
45 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min