![Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4b80885f-f774-45db-8166-60814a8fc6bc/Derivates/10f6a72b-da29-4fba-850b-cb027bcee753.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo, pelado (volitelně)
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 40 g de jugo de limón amarillo
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida
- 4 filetes de pescado, (p. ej. merluza, trucha, lubina, salmón, bacalao, etc.)
- 500 g de agua
- 250 g de papa, en trozos (2-3 cm)
- 150 g de ejotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 239.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40 分钟
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 dk
Pescado, patatas y judías verdes con vinagreta de limón
40 分钟
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 dk
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 分钟
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 dk
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 dk
Verduras al vapor
45 分钟
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 dk
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min