Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos

Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos

4.6 50 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porciones

Suroviny

  • 1 diente de ajo (volitelně) pelado
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 40 g de jugo de limón amarillo
  • 60 g de aceite de oliva extra virgen
  • ¼ cdita de sal
  • ¼ cdita de pimienta negra recién molida
  • 4 filetes de pescado (p. ej. merluza, trucha, lubina, salmón, bacalao, etc.)
  • 500 g de agua
  • 250 g de papa en trozos (2-3 cm)
  • 150 g de ejotes

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 239.3 mg
Protein 34.2 g
Kalorie 1472.3 kJ / 351.9 kcal
Tuk 17.9 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 14.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...