
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo pelado (volitelně)
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 40 g de jugo de limón amarillo
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida
- 4 filetes de pescado (p. ej. merluza, trucha, lubina, salmón, bacalao, etc.)
- 500 g de agua
- 250 g de papa en trozos (2-3 cm)
- 150 g de ejotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 351.9 kcal / 1472.3 kJ
- Protein
- 34.2 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 239.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40min
Verduras al vapor
45min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min