Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos

Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos

4.7 42 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porciones

Suroviny

  • diente de ajo (volitelně) pelado
    1
  • de hojas de perejil fresco
    5 g
  • de jugo de limón amarillo
    40 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    60 g
  • de sal
    ¼ cdita
  • de pimienta negra recién molida
    ¼ cdita
  • filetes de pescado (p. ej. merluza, trucha, lubina, salmón, bacalao, etc.)
    4
  • de agua
    500 g
  • de papa en trozos (2-3 cm)
    250 g
  • de ejotes
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 351.9 kcal / 1472.3 kJ
Protein 34.2 g
Tuk 17.9 g
Sacharidy 14.6 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 3 g
Sodík 239.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...