
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g de agua
nebo 500 g de caldo de carne - 500 g de albóngigas de carne al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
- 600 g de albóngigas de carne al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramo
- Kalorie
- 85 kcal / 354 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verduras al Varoma con zabaglione de parmesano TM6
50min
Huevos duros (2 piezas)
20min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Albóndigas al vapor (500 g)
30min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Verduras blanqueadas
1hod.
Verduras al vapor
45min