Kompatibilní verze
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 396.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado con salsa de morrón
45min
Risotto con calabacita y tocino
35 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Puré de trufa y coliflor
25 Min
Trucha al vapor con puré de brócoli
40 λεπτ.
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 Min
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
30 Min
Gratinado de pescado y camarones
1h 30min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50 Min
Filete de res con almendras
30 Min