![Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™) Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C39DFA0A-6BD6-43A5-A7D9-42AF2D956440/Derivates/240a22ce-2612-4045-ad00-73a0a5e1ebde.jpg)
Kompatibilní verze
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 396.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla cacciatora
1 Std. 20 Min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40p
Cinta de lomo a la miel con pasas (Hestan Cue™)
25 Min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 Min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 Min
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
2h 30min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10p
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min
Risotto con uvas y champiñones
50 Min
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Lomo a la mostaza
1h 45min