
Kompatibilní verze
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de cebolla cambray en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 256 kcal / 1073 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Sodík
- 396.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Pollo a la Cubana
40min
Tagine de pollo con narajas caramelizadas
35min
Rollo de cerdo en salsa de ate de membrillo
1hod. 30min
Filete a la pimienta
20min
Pollo en salsa de almendras
2hod.
Gratinado de pescado y camarones
1hod. 30min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3hod. 55min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min