Kompatibilní verze
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 396.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30 min
Filete de res con dos salsas
40 Min
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min
Rosca de arroz con pollo (Black Diamond)
1h 30 min
Salsa boloñesa
35min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45 min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3h 30 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30 min