
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 chiles anchos sin tallo, sin semillas y desvenados (medianos)
- agua la necesaria
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo pelados
- 2 pimientas gordas
- 2 cditas de tomillo seco
- 1 cdita de canela en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cdita de jengibre en polvo
- 1 clavo de olor
- 1 cdita de sal o al gusto
- 20 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pierna de cerdo en trozos (3 cm)
- 200 g de lechuga
- 50 g de cebolla morada en rebanadas delgadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 254 kcal / 1066 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 513 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 Std.
Carne en chile negro (Black Diamond)
1 Std. 20 Min
Adobo con carne
50 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Entomatado de cerdo
1 Std.
Pierna de cerdo a las hierbas
40 Min
Chilorio
1 Std.
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min