蛋黃酥

蛋黃酥

4.2 29 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
24 顆

Suroviny

油皮
  • 105 克
  • 15 克
  • (約4克)
    1 茶匙
  • 豬油
    60 克
  • 低筋麵粉
    100 克
  • 高筋麵粉
    100 克
油酥
  • 低筋麵粉
    180 克
  • 豬油
    90 克
內餡
  • 紅豆沙
    720 克
  • 鹹蛋黃
    24 顆
  • 米酒
    20 克
  • 蛋黃 打散
    2 顆
  • 黑芝麻 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 顆

Sodík 153.5 mg
Protein 11.4 g
Kalorie 1473.5 kJ / 352.5 kcal
Tuk 21.5 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 603.8 g
Sacharidy 28.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...