Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di biscotti secchi al cioccolato a pezzi
- 20 g di cacao in polvere
- 150 g di burro a pezzi
Farcitura
- 200 g di nocciole spellate
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- gelato q.b., gusto a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 3425 kJ / 818 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 71 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 56 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Cheesecake al caffè
5h 30min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cheesecake al cocco
4 godz. 30 min
Cheesecake al cioccolato
9 godz. 30 min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 Std. 35 Min
Torta veloce al cioccolato
20min
Crostata morbida al cioccolato
2 Std. 40 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45min