Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 1400 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina integrale
- 150 g di farina manitoba W300
- 30 g di succo di limone
Impasto della pizza
- 400 g di farina tipo 0 W180
- 1480 g di acqua
- 10 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- acqua q.b. sino a raggiungere 250 g (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1644.3 kJ / 393 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 75.5 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 646.3 mg
Alternativní recepty
Pane alla birra (TM6)
4h
Piadina sfogliata (1 porzione)
40min
Pane contadino ai cereali
7h
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Banettes rustiche
15 godz.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20u.
Pane bianco
3 Std.
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pinsa romana
5h
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h