Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- origano secco
- 200 g di mozzarella a dadini
- foglie di basilico
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1152.7 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 36.7 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 619.3 mg
Alternativní recepty
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pizza vegetariana veloce
50 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Pizza vegetariana arcobaleno
2 Std.
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza con salame piccante
2 Std.
Pizza diavola
1h 45 min.
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min