Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- origano secco
- 200 g di mozzarella a dadini
- foglie di basilico
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1152.7 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 36.7 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 619.3 mg
Alternativní recepty
Piccoli calzoni TM6
4h 30 min
Pizza quattro stagioni
1 godz. 30 min
Pizza alla marinara
1h 35 min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Festival (frittelline giamaicane)
1 godz. 30 min
Focaccia primavera
3h
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza capricciosa
1h 35 min
Pizza con salame piccante
2h
Pizzette marinare
1h 35 min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizza napoletana
9h